Tortilla uit de oven

Simpel recept en makkelijk te maken. Vlees, saus en tortilla’s.

Aantal personen

4

Voorbereiden:

15 min

Oven tijd:

20 min

Te gebruiken als:

Lunch, diner

 

Over dit recept

Dit is een smaakvol recept als je van een beetje mexicaans houdt. Er zijn vele variaties mogelijk. Vaak ook te maken op vakantie omdat de ingrediënten of soort gelijke ingrediënten beschikbaar zijn.

Ingredienten

  • 8 stuks  Medium Tortilla’s
  • 2 potjes Salsa saus
  • 4 Ongeparneerde Schnitsels
  • 300 gr Ontbijtspek
  • 150 gr gekruide roomkaas (Boursin)
  • 100 gr geraspte kaas

Oven voorverwarmen op 200 graden. Schnitzels in dunne reepjes snijden. Ontbijtspek in dunne reepjes snijden. De schnitzels en spek bakken op middelmatig vuur. Als de schnitzel gaar is de roomkaas toevoegen. De saus iets in laten koken. Dan tortilla’s uitspreiden. Vervolgens schnitzel, spek met saus over de tortilla’s verdelen. Tortilla’s oprollen en in ovenschaal leggen. (Naast elkaar). Salsa saus over de tortilla’s uitspreiden. Geraspte kaas over de salsa saus doen. In de voorverwarmde oven plaatsen en na 20 min er uit halen.

Eet smakelijk!

Variatie:

In plaats van salsa saus kun je ook creme fresh gebruiken. Dit voor diegene die salsa saus te pittig vinden.

Suggestie:

Als bijgerecht kan je er sla of rode rijst bij eten. 

 

Meer Recepten

Orange Juice

Boiled Crab

Baked Bread